Przepis KETO
Jak zrobić jajka faszerowane na imprezę lub święta?
Dziś Agnieszka
zaprasza Was na przepis na jajka faszerowane tuńczykiem. Przepis na
jajka faszerowane prosty, bo od podstaw i prostych przepisów trzeba
zacząć. I cóż więcej szukać na początek niż jajek faszerowanych tuńczykiem.
Link do filmu z przepisem
Składniki:
- 9 jajek M (jak duże to mniej)
- puszka tuńczyka w sosie własnym
- duża łyżka szczypiorku
- 2-3 łyżki majonezu
- sól
- pieprz
Jajka gotujemy na twardo. Tuńczyka odsączamy z zalewy.
Jajka obieramy, kroimy na pół i wyjmujemy żółtka. Żółtka, tuńczyk i szczypiorek przekładamy do miski, dodajemy majonez (tyle aby farsz nie był suchy), doprawiamy solą, pieprzem i wszystko dokładnie rozgniatamy i mieszamy.
Tak przygotowanym farszem napełniamy jajka we wgłębienia po żółtkach i gotowe.
Smacznego :)
Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz