do dań mięsnych I JAJEK!
Jak się okazuje i zobaczycie to na filmie przepis na SOS TATARSKI jest BARDZO PROSTY i sami możecie go zrobić bardzo szybko. Jako usprawnienie powiem, że ja ogórki tarłem na tarce - to wersja dla leniwych. Jakąkolwiek metodę zastosujecie efekt będzie ten sam, a SOS TATARSKI wyjdzie przepyszny...
Link do filmu z przepisem:
115 - Najlepszy przepis na SOS TATARSKI do dań mięsnych I JAJEK! - Nisko-węglowodanowy!
Składniki:
Składniki:
- 3 duże łyżki majonezu
- 2 ogórki konserwowe (korniszony)
- 4 grzybki marynowane lub pieczarki
- 1 mała cebula czerwona lub biała
- 1 łyżka szczypiorku
- 1 łyżka natki pietruszki
- 2 łyżki gęstej śmietany
- 2 łyżki musztardy
- sól
- pieprz
Warzywa (ogórki, grzybki, cebulę) kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski. Dodajemy szczypiorek, natkę pietruszki, majonez, śmietanę, musztardę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i wszystko razem dokładnie mieszamy.
Taki sos wystarczy dokładnie schłodzić aby się smaki przegryzły i jest gotowy do użycia. Świetnie pasuje do mięsa, wędliny, czy jajek na twardo.
Smacznego :)
Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz