Fasolka szparagowa po bretońsku
Co jakiś czas Agnieszka mnie zadziwi i z tradycyjnej polskiej potrawy
robi potrawę bardziej fit. Co ciekawe, często taka metamorfoza wychodzi
na plus...
👉Jak zrobić fasolkę szparagową po bretońsku❓
Taka potrawa zrobiona na FIT nie tylko jest zdrowsza, a często bywa nawet smaczniejsza.
Zapraszamy na przepis na fasolkę szparagową po bretońsku z kiełbasą i
boczkiem.
Mariusz i Agnieszka
Link do filmu z przepisem
Przepis na FASOLKĘ SZPARAGOWĄ po bretońsku z kiełbasą i boczkiem🥓 - FIT obiad💚
Link do filmu z przepisem
Przepis na FASOLKĘ SZPARAGOWĄ po bretońsku z kiełbasą i boczkiem🥓 - FIT obiad💚
Składniki:
- 750g fasolki szparagowej
- 250g wędzonego boczku
- 300g kiełbasy
- 2 szt. cebuli
- 700g passaty pomidorowej
- natka pietruszki do posypania do ozdoby
Przyprawy:
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka papryki wędzonej ostrej lub słodkiej
- 2 liście laurowe
- 5 kulek ziela angielskiego
- 1 łyżka majeranku
- sól
- pieprz
Smacznego :)
Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz