Warzywa i mięso, to świetna kompozycja. Oczywiści jeśli chodzi o takie
warzywa, które mają niewielką ilość węglowodanów. Do tej grupy na pewno
zaliczają się pieczarki.
👉Jak zrobić pieczarki faszerowane mięsem mielonym❓
Faszerowanie pieczarek jet łatwe w zrobieniu. Natomiast cała
kwintesencja smaku tkwi w przygotowaniu farszu, odpowiednim
przyprawieniu mięsa. A jak to zrobić? To wszytko w filmie omówi i
zademonstruje Agnieszka.
Zapraszamy na przepis na pieczarki faszerowane mięsem mielonym.
Mariusz i Agnieszka
Link do filmu z przepisem
Składniki:
- 500g mięsa mielonego (u mnie wołowo-wieprzowe)
- 1/2 cebuli lub cała mała
- 1-2 ząbki czosnku
- ok. 9-10 sztuk dużych pieczarek
- 130g sera żółtego
- sól
- pieprz
- 1 łyżeczka papryki słodkiej/ostrej w proszku
- łyżka dowolnego tłuszczu
Smacznego :)
Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz