niedziela, 17 kwietnia 2016

Sałatka jarzynowa - v. białkowa - #1

Sałatka jarzynowa - białkowa

    Wystarczy zmienić lub dodać 1 składnik i tradycyjna sałatka stanie po stronie potraw węglowodanowych lub białkowych. 
     Będziemy mogli spokojnie z czystym sumieniem (a potem czystymi jelitami) zjeść ją z pieczywem.
     W drugiej wersji w towarzystwie jajek lub wędlin  na talerzu i nie martwić  się, że przytyjemy, stracimy energię lub pogorszymy stan swojego zdrowia.




Link do filmu z przepisem: 108 - Najlepszy przepis na SAŁATKĘ JARZYNOWĄ, warzywną z JAJKIEM białkowa -Królowa polskich sałatek!




Składniki:


  • 3 marchewki
  • 2 pietruszki
  • 1 seler lub połówka (w zależności jak duży)
  • 5 jajek
  • kawałek pora (biała część)
  • 4 ogórki kiszone
  • puszka groszku konserwowego
  • majonez
  • sól i pieprz do smaku


Przygotowanie:
    Marchew, pietruszkę, seler, jajka gotujemy. 
    Po ugotowaniu studzimy i obieramy, następnie wszystkie warzywa oprócz pora kroimy w kostkę, a por drobno siekamy. 
    Dodajemy groszek konserwowy, majonez, sól i pieprz do smaku i wszystko razem mieszamy.


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz