Scarpaccia z cukinii
Chrupiący placek z cukinii w stylu toskańskim? 🇮🇹
Brzmi obłędnie!
Agnieszka przygotowuje dziś coś lekkiego, pachnącego i keto — czyli scarpaccię z cukinii i z parmezanem.
Ten przepis jest prosty, szybki i wyjątkowo pyszny — idealny na kolację, podwieczorek albo przekąskę.
W filmie nie zabraknie humoru, dobrych rad i odrobiny włoskiego klimatu! ☀️
👉Jak zrobić keto scarpaccię z cukinii i z parmezanem❓
Zapraszamy na przepis na chrupiącą keto scarpaccię z cukinii! 🥒🧀
Mariusz i Agnieszka
Link do filmu z przepisem
Najlepszy keto przepis z cukinii – scarpacia z parmezanem! 😍
Składniki:
- 650g cukinii (1 średnia lub dwie małe)
- 1 łyżeczka ziół prowansalskich
- 100g sera cheddar
- 30g parmezanu lub grana padano
- 40g mąki migdałowej
- sól
- pieprz
- oliwa
Smacznego :)
Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz