niedziela, 19 października 2025

Przepis na keto scarpaccię z cukinii

Scarpaccia z cukinii  

    Chrupiący placek z cukinii w stylu toskańskim? 🇮🇹
    Brzmi obłędnie! Agnieszka przygotowuje dziś coś lekkiego, pachnącego i keto — czyli scarpaccię z cukinii i z parmezanem.
    Ten przepis jest prosty, szybki i wyjątkowo pyszny — idealny na kolację, podwieczorek albo przekąskę.
    W filmie nie zabraknie humoru, dobrych rad i odrobiny włoskiego klimatu! ☀️


    👉Jak zrobić keto scarpaccię z cukinii i z parmezanem❓

    Zapraszamy na przepis na chrupiącą keto scarpaccię z cukinii! 🥒🧀
 
    Mariusz i Agnieszka
 
 


Składniki:
  1. 650g cukinii (1 średnia lub dwie małe)
  2. 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  3. 100g sera cheddar 
  4. 30g parmezanu lub grana padano
  5. 40g mąki migdałowej 
  6. sól 
  7. pieprz 
  8. oliwa 
Przygotowanie:


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz