Boczniaki w cieście piwnym
Chrupiące, złociste, pachnące…
Boczniaki w cieście piwnym to hit, który
pokochają nie tylko weganie i wegetarianie, ale też wszyscy mięsożercy!
🍄
Szybki przepis, prosty skład i efekt WOW – kotlet bez mięsa, a
wygląda i smakuje genialnie.
Idealne na ciepło, na zimno, a nawet na
grilla, kiedy czekacie aż mięsko się dopiecze 😉
👉Jak zrobić boczniaki w cieście piwnym❓
Zapraszamy na przepis na chrupiące boczniaki w cieście piwnym!
Mariusz i Agnieszka
Link do filmu z przepisem
Boczniaki w cieście piwnym – Wegański kotlet schabowy - hit z patelni!!
Link do filmu z przepisem
Boczniaki w cieście piwnym – Wegański kotlet schabowy - hit z patelni!!
Składniki:
- 250g boczniaków
- 1 szkl. mąki orkiszowej (szklanka o pojemności 250ml)
- 250ml piwa
- płaska łyżeczka soli
- pieprz
- 1/2 łyżeczki papryki słodkiej
- 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego
Smacznego :)
Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna
ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz