sobota, 8 listopada 2025

Przepis na szpinakowe keto gofry

 Gofry szpinakowe

    Kto powiedział, że zielone nie może być pyszne? 😄
    Dziś Agnieszka udowadnia, że keto gofry ze szpinakiem to coś więcej niż zdrowa przekąska – to chrupiące cudo, które pokochają nawet najmłodsi!
    W środku mięciutkie, na zewnątrz złociste, a do tego idealne z serkiem, warzywami lub ulubioną pastą.
    To świetny pomysł na śniadanie, lunch albo fit przekąskę.
    Zobacz, jak łatwo można zrobić coś pysznego, zielonego i keto 💚


    👉Jak zrobić keto gofry ze szpinakiem❓

    Zapraszamy na przepis na FIT keto gofry ze szpinakiem 🥬🧇
 
    Mariusz i Agnieszka
 
 


Składniki:
  • 100g świeżego szpinaku 
  • 2 jajka L
  • 40g mąki migdałowej 
  • 40g mąki łubinowej 
  • 1 łyżeczka czosnku granulowanego 
  • płaska łyżeczka proszku do pieczenia 
  • 180ml słodkiej śmietanki 30% lub 36%
  • 25g masła 
  • pieprz 
  • sól
Przygotowanie:

Keto gofry ze szpinakiem - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania keto gofrów szpinakowych:

  1. Przygotowanie bazy płynnej:

    • Roztop masło klarowane (lub inny tłuszcz, np. olej kokosowy) i odstaw do wystudzenia [00:52, 01:09].

    • Umyty i osuszony szpinak zmiksuj razem z jajkami [01:09, 02:03].

  2. Mieszanie ciasta:

    • Do zmiksowanego szpinaku i jajek dodaj mąkę łubinową, mąkę migdałową, proszek do pieczenia, czosnek granulowany, pieprz i sól [02:32, 03:01].

    • Wlej słodką śmietankę (np. 30%) [03:08].

    • Całość dokładnie wymieszaj do uzyskania gładkiego ciasta [03:17].

    • Dodaj roztopione i przestudzone masło i dokładnie wymieszaj [03:33].

    • Konsystencja ciasta powinna być jak gęsta śmietana – po nabraniu na łyżkę ma spływać. Jeśli jest za gęste, dodaj więcej słodkiej śmietanki [04:02, 04:13].

  3. Pieczenie gofrów:

    • Nagrzej gofrownicę [04:02].

    • Wylej ciasto do nagrzanej gofrownicy [04:22].

    • Upiecz gofry [05:00].

    • Po upieczeniu gofry odłóż na kratkę, aby odparowały i pozostały chrupiące (inaczej szybko zmiękną) [06:34].

  4. Podanie:

    • Podawaj z ulubionymi dodatkami, np. domowym serkiem z jogurtów greckich (Lavnech) lub inną pastą (np. jajeczną) oraz warzywami [06:55, 07:35].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗




poniedziałek, 3 listopada 2025

Przepis na wysokobiałkową zapiekankę z brokułem

Zapiekanka z brokułem  

    Kto powiedział, że Cezar musi mieć grzanki? 😎
    Dziś zrobimy klasyka w wersji keto – bez chleba, za to z toną smaku!
    Soczysty kurczak, chrupiąca sałata, kremowy sos i ser, który robi robotę 😍.
    To idealna sałatka na fit obiad lub kolację bez wyrzutów sumienia.


    👉Jak zrobić keto sałatkę Cezar❓

    Obejrzyj nasz film krok po kroku i przekonaj się, że zdrowe jedzenie może być naprawdę pyszne.
    Zapraszamy na przepis na keto sałatkę Cezar!
 
    Mariusz i Agnieszka
 
 


Składniki:
  1. 350g brokuła 
  2. 250g marchewki
  3. 200g serka wiejskiego wysokobiałkowego
  4. 1 duży ząbek czosnku 
  5. 200g sera żółtego 
  6. 250g dowolnej szynki
  7. 5 jajek L
  8. sól 
  9. pieprz 
  10. tłuszcz do posmarowania blaszki (naczynia)
Przygotowanie:

Sycąca zapiekanka wysokobiałkowa z brokułem - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania sycącej zapiekanki wysokobiałkowej:

  1. Przygotowanie składników stałych:

    • Zetrzyj marchewkę na tarce na dużych oczkach [00:54, 01:03].

    • Drobno pokrój brokuł i dodaj do startej marchewki [01:19].

    • Pokrój szynkę (dowolną, ulubioną) w kostkę lub paseczki [01:51].

    • Pokrój w kostkę lub przeciśnij przez praskę duży ząbek czosnku (lub dwa mniejsze) [02:10].

    • Wszystkie pokrojone warzywa i szynkę przełóż do dużej miski (lub naczynia do zapiekania) [02:58].

    • Zetrzyj dowolny żółty ser na dużych oczkach tarki [02:43].

  2. Przygotowanie masy jajeczno-serowej:

    • Do mniejszej miski włóż serek wiejski wysokobiałkowy [02:58].

    • Wbij jajka [03:15].

    • Dopraw solą i pieprzem [03:45].

    • Roztrzep jajka z serkiem [04:18, 04:26].

    • Dodaj większość startego żółtego sera do masy jajecznej (pozostaw część do posypania wierzchu) [04:26, 04:48].

  3. Składanie i pieczenie:

    • Wlej masę jajeczno-serową do miski ze startymi warzywami i szynką (lub, jeśli składniki były w naczyniu, po prostu zalej je masą) [04:48].

    • Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki [04:36].

    • Naczynie do zapiekania posmaruj dowolnym tłuszczem [04:48, 05:07].

    • Przełóż masę do naczynia, rozprowadź po całej powierzchni i wyrównaj [05:07, 05:40].

    • Zapiekankę posyp resztą żółtego sera [05:46].

    • Włóż do nagrzanego piekarnika (190°C, grzanie góra-dół) [06:08].

    • Piecz przez 35 do 40 minut (im grubsza warstwa zapiekanki, tym dłużej) [06:16].

  4. Podanie:

    • Zapiekanka jest gotowa [06:32]. Najlepiej smakuje jeszcze ciepła, ale można ją jeść również na zimno [07:31].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗


piątek, 31 października 2025

Przepis na keto zupę krem chrzanową

Zupa krem chrzanowa  

    Ta keto zupa krem chrzanowa to prawdziwa rozgrzewka na chłodne dni! 🥣
    Aksamitna, lekko pikantna i kremowa — idealna na obiad lub kolację.
    Zrobicie ją w kilka prostych kroków, a aromat podsmażonego boczku i chrzanu uniesie się po całej kuchni.
    Niegrzeczny blender znów miał swoje humory, ale i tak wyszło pysznie 😄


    👉Jak zrobić keto zupę krem chrzanową❓

    Zapraszamy na przepis na pikantną keto zupę krem z chrzanem!
 
    Mariusz i Agnieszka
 

Link do filmu z przepisem
 



Składniki:
  • 170g pietruszki 
  • 250g selera
  • 110g cebuli
  • 300g kalafiora 
  • 35g masła 
  • 1-2 ząbki czosnku 
  • 120g chrzanu
  • 150g mascarpone 
  • 1 litr bulionu drobiowego lub warzywnego 
  • sól 
  • pieprz 
Przygotowanie:

Keto zupa krem chrzanowa z boczkiem - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania keto zupy krem z chrzanem:

  1. Smażenie bazy aromatycznej:

    • Pokrój cebulę w kostkę i zeszklij ją na maśle [01:23].

    • Gdy cebula się zeszkli, dodaj pokrojony w plasterki czosnek [02:09, 02:41].

    • Podsmażaj czosnek jeszcze przez minutę [02:41].

  2. Gotowanie zupy:

    • Pokrój pozostałe warzywa na mniejsze kawałki (w filmie użyto pietruszki, selera i kalafiora) [02:54, 03:49].

    • Podsmażaj warzywa przez 5 minut [03:49].

    • Wlej bulion (drobiowy lub warzywny) [03:59].

    • Doprowadź do zagotowania i gotuj do momentu, aż warzywa będą miękkie [04:09].

  3. Dodatki i miksowanie:

    • Wyłącz kuchenkę i odstaw zupę do lekkiego przestudzenia [04:35].

    • W międzyczasie pokrój boczek (najlepiej wędzony, parzony) i podsmaż go na rumiano [04:38].

    • Do garnka z zupą dodaj mascarpone (można zamienić na śmietanę kremówkę) [05:40].

    • Dodaj chrzan (jeśli jest słaby, można dodać więcej) [05:51].

    • Dodaj sól (nie za dużo, gdyż bulion był już słony) – dosolić można ewentualnie po zmiksowaniu [06:04].

    • Całość dokładnie zmiksuj na gładki krem [06:19].

  4. Podanie:

    • Gotową, kremową zupę nakładaj do miseczek [06:43, 07:07].

    • Podawaj z podsmażonym boczkiem [04:38].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗


czwartek, 30 października 2025

Przepis na keto wrap z mozzarelli

Wrap z mozzarelli  

    Wrap z mozzarelli i jajek to coś, co pokocha każdy — i miłośnicy śniadań, i fani kolacji bez mąki!
    😋 Tylko dwa składniki, chwila miksowania i… gotowe!
    A najlepsze jest to, że ten wrap wygląda jak pizza, smakuje jak bajka i można go nawet zabrać do pracy.
    Niegrzeczny blender tym razem się trochę buntował, ale daliśmy radę 😅


    👉Jak zrobić wrapa z mozzarelli i jajek❓

    Zapraszamy na przepis na fit wrapa z mozzarelli i jajek!
 
    Mariusz i Agnieszka
 
 


 
Składniki:
  • 125g mozzarelli (w kulce)
  • 2 jajka M
  • sól 
  • pieprz
Przygotowanie:

Przepis na wrapa z mozzarelli i jajek - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania wrapa z mozzarelli i jajek, zwanego "keto wrap":

  1. Przygotowanie masy:

    • Wbij jajka do pojemnika [01:03].

    • Pokrój mozzarellę w kulce na mniejsze kawałki i wrzuć do pojemnika [01:42].

    • Dodaj sól i pieprz [02:27].

    • Całość dokładnie zmiksuj [02:44].

  2. Pieczenie:

    • Papier do pieczenia delikatnie natłuść oliwą [03:16].

    • Przełóż masę na papier [03:31].

    • Rozprowadź masę na kształt koła, starając się uzyskać równą warstwę [03:43, 04:06].

    • Włóż wrapa do nagrzanego piekarnika (190°C, góra-dół) [04:27].

    • Piecz około 15 do 20 minut, aż delikatnie się zezłoci [04:37].

  3. Składanie i podanie:

    • Poczekaj, aż wrap lekko przestygnie [05:03].

    • Ułóż go ładniejszą (wierzchnią) stroną do dołu [05:23].

    • Posmaruj spód (który będzie wewnątrz wrapa) np. sosem [05:34, 05:50].

    • Nałóż ulubione dodatki [05:03].

    • Zwiń [06:56].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗


poniedziałek, 27 października 2025

Przepis na pieczarki z camembertem zawijane w szynkę

Pieczarki z camembertem 

    Pieczarki, camembert i szynka – brzmi nieźle, prawda? 😄
    Agnieszka czaruje dziś w kuchni genialną przekąskę, którą przygotujesz w kilka minut!
    Pieczarki faszerowane kremowym serem camembert i zawinięte w aromatyczną szynkę szwarcwaldzką to hit na każdą imprezę, kolację czy spotkanie z przyjaciółmi.
    Proste składniki, szybkie wykonanie i efekt WOW gwarantowany!


    👉Jak zrobić pieczarki z camembertem zawijane w szynkę❓

    Zapraszamy na przepis na pieczarki z camembertem zawijane w szynkę!
 
    Mariusz i Agnieszka
 
 
Składniki:
  • 200g szynki szwarcwaldzkiej
  • ser camembert 
  • pieczarki (tyle ile plasterków szynki)
  • pieprz
Przygotowanie:

Przepyszne pieczarki z camembertem i szynką - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania pieczarek zawijanych w szynkę z camembertem:

  1. Przygotowanie pieczarek:

    • Wyczyść pieczarki [01:02].

    • Oderwij ogonki (można je wykorzystać do innego dania) [01:16].

  2. Przygotowanie sera:

    • Pokrój ser camembert na tyle kawałków, ile masz kapeluszy pieczarek [02:51, 03:38].

    • Do każdej pieczarki włóż kawałek camemberta [03:38, 03:40].

    • Opcjonalnie: Możesz dodać pieprz, aby smak był bardziej pikantny (pieczarek nie należy solić, ponieważ ser i szynka są słone) [04:17].

  3. Zawijanie i układanie:

    • Każdą pieczarkę z nadzieniem z camemberta zawiń w plaster szynki (np. szwarcwaldzkiej) [04:42].

    • Zawinięte pieczarki ułóż w naczyniu, w którym będą pieczone [05:06, 05:31].

  4. Pieczenie:

    • Włóż pieczarki do nagrzanego piekarnika (180°C) [06:09].

    • Piecz przez około 20-25 minut, aż szynka się zarumieni [06:17, 06:20].

  5. Podanie:

    • Pieczarki smakują najlepiej jeszcze ciepłe. Można je podać np. na rukoli lub innej sałacie [06:37, 06:41].



Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗


niedziela, 26 października 2025

Przepis na filet z kurczaka zapiekany z pesto, pomidorem i mozzarellą

Filet z kurczaka 

    Soczysty filet z kurczaka, aromatyczne pesto, pomidor i ciągnąca się mozzarella – to połączenie, które zawsze robi wrażenie! 🍅🧀
    Prosty przepis, a efekt jak z restauracji.
    Zrobisz go raz i będziesz wracać do niego co tydzień! 😄
    Agnieszka pokazuje krok po kroku, jak przygotować to pyszne danie, a Mariusz – jak zawsze – pilnuje, żeby wszystko dobrze wyszło w kadrze. 🎬
    Idealny pomysł na obiad lub kolację – i to bez zbędnego kombinowania!


    👉Jak zrobić filet z kurczaka zapiekany z pesto, pomidorem i mozzarellą❓

    Zapraszamy na przepis na soczystego fileta z kurczaka z mozzarellą i pesto! 💚
 



Składniki:
  • 850g fileta z kurczaka
  • 5-6 łyżek pesto z bazylii 
  • 2-3 pomidory 
  • 110g mozzarelli 
  • sól 
  • pieprz 
  • papryka czerwona słodka 
  • czosnek granulowany 
  • 2 łyżki oliwy/oleju
Przygotowanie:

Przepis na filet z kurczaka zapiekany z pesto i mozzarellą - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania soczystego filetu z kurczaka zapiekanego z pesto, pomidorem i mozzarellą:

  1. Przygotowanie mięsa:

    • Umyj i osusz pierś z kurczaka [01:03, 01:09].

    • Pokrój pierś wzdłuż na kotlety [01:09].

    • Skrop filet oliwą [01:56].

    • Przypraw mięso z każdej strony pieprzem, solą, czosnkiem granulowanym i papryką słodką (lub ostrą dla pikantniejszego smaku) [02:37, 03:11].

    • Przyprawiony filet przełóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia [03:33].

  2. Podpiekanie i przygotowanie dodatków:

    • Włóż mięso do nagrzanego piekarnika (180°C, góra-dół) [03:52].

    • Piecz przez 10 do 15 minut (10 minut dla cienkich kotletów, dłużej dla grubszych) [03:58].

    • W międzyczasie pokrój pomidory w grubsze plastry [05:01].

    • Pokrój mozzarellę na cieniutkie plasterki lub zetrzyj na tarce [04:27].

  3. Dodawanie pesto i pomidorów (Etap I pieczenia):

    • Wyjmij podpieczony filet z piekarnika [05:37].

    • Posmaruj filet pesto bazyliowym [05:37, 06:09].

    • Ułóż plastry pomidora na pesto [06:15, 06:26].

    • Delikatnie posól i popieprz ułożone pomidory [06:36].

    • Włóż na kolejne 10 minut do piekarnika [06:43].

  4. Dodawanie mozzarelli (Etap II pieczenia):

    • Wyjmij mięso i ułóż na nim mozzarellę [06:52].

    • Włóż na jeszcze 5 minut, aby ser się delikatnie rozpuścił [06:52, 07:07].

  5. Podanie:

    • Danie jest gotowe [07:25].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗

wtorek, 21 października 2025

Przepis na pieczone żeberka w sosie pomidorowym

Żeberka w sosie pomidorowym  

    Dziś u nas w kuchni coś, co pachnie tak obłędnie, że sąsiedzi już stukają do drzwi 😄
    Pieczone żeberka w aromatycznym sosie pomidorowym, które są mięciutkie, kruche i… keto!
    Tak – bez cukru, bez bułki, ale z pełnią smaku!
    Przepis jest prosty, a efekt? Powalający!
    Mięso odchodzi od kości, sos aż prosi się o kawałek chleba (albo keto chlebka 😉).


    👉Jak zrobić pieczone żeberka w aromatycznym sosie pomidorowym❓

    Zostańcie do końca, bo Agnieszka zdradza kilka trików, dzięki którym żeberka wychodzą perfekcyjne za każdym razem.
    Zapraszamy na przepis na keto pieczone żeberka w sosie pomidorowym 🍖
    Mariusz i Agnieszka
Link do filmu z przepisem
Pieczone żeberka w sosie pomidorowym 🍖 Mięciutkie, aromatyczne i keto!
 


Składniki:
  • 1,5kg żeberek 
  • 2 duże cebule 
  • 3 ząbki czosnku 
  • 700g passaty pomidorowej lub przecieru pomidorowego z kartonu
  • 5 goździków 
  • 1 łyżeczka cynamonu 
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej słodkiej/ostrej
  • 3 liście laurowe 
  • 6 kulek ziela angielskiego 
  • 30g smalcu lub innego tłuszczu 
  • sól 
  • pieprz 
Przygotowanie:

Przepis na pieczone żeberka w sosie pomidorowym - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania pieczonych żeberek w sosie pomidorowym:

  1. Przygotowanie żeberek:

    • Umyj i osusz żeberka [00:54, 00:59].

    • Pokrój na kawałki [00:59].

    • Oprósz żeberka solą i pieprzem z każdej strony [01:10].

  2. Obsmażanie i przenoszenie:

    • Roztop smalec (lub inny tłuszcz) na patelni [02:26].

    • Obsmaż żeberka z każdej strony na rozgrzanym tłuszczu [02:33, 02:42].

    • Obsmażone żeberka przełóż do naczynia żaroodpornego (najlepiej z pokrywką) [02:42].

  3. Przygotowanie sosu:

    • Pokrój cebulę w kostkę i podsmaż ją na resztkach tłuszczu pozostałego po żeberkach [03:44, 03:52].

    • Pokrój czosnek drobno [04:27, 04:57].

    • Ugnieć w moździerzu goździki [05:06].

    • Do podsmażonej cebuli dodaj czosnek i smaż przez minutę [05:54, 06:01].

    • Wlej pasatę pomidorową (lub przecier pomidorowy z kartonu) [06:09].

    • Wypłucz karton/puszkę odrobiną przegotowanej wody i wlej ją do sosu [06:15].

    • Dodaj paprykę wędzoną (łagodną lub ostrą), cynamon, pieprz i sól [06:39, 07:07].

    • Dodaj utłuczone goździki [07:10].

    • Doprowadź sos do zagotowania i gotuj 2-3 minuty [07:07, 07:26].

  4. Pieczenie:

    • Na żeberka w naczyniu dodaj liście laurowe i ziele angielskie [07:39].

    • Wylej gorący sos pomidorowy na żeberka [07:39, 08:09].

    • Przykryj naczynie pokrywką [08:18].

    • Włóż do nagrzanego piekarnika (180°C) [08:26].

    • Piecz przez 2 godziny [08:30].

    • Po dwóch godzinach zdejmij pokrywkę, zwiększ temperaturę do 200°C i piecz jeszcze 15 minut, aby żeberka się zarumieniły [08:30, 08:39].

  5. Podanie:

    • Gotowe, mięciutkie żeberka podawaj z ulubioną surówką [08:47].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗


poniedziałek, 20 października 2025

Przepis na pastę z gotowanego kurczaka

Pasta z kurczaka  

    Zostało Ci mięso z rosołu i nie wiesz, co z nim zrobić?
    😄 Mam na to genialny sposób!
    Zrób kremową pastę kanapkową z gotowanego kurczaka, która jest prosta, szybka i przepyszna.
    Nic się nie zmarnuje – a smak? 
    Palce lizać! 👌
    Dodaj trochę suszonych pomidorów, majonezu, czosnku i marchewki, a powstanie pyszna, domowa pasta, którą zjesz na śniadanie, kolację lub do pracy.

    👉Jak zrobić pastę z gotowanego kurczaka❓

    Zapraszamy na przepis na pastę kanapkową z mięsa z rosołu 🥪💛
    Mariusz i Agnieszka
Link do filmu z przepisem
Pasta z gotowanego kurczaka – nic się nie zmarnuje!
 



Składniki:
  1. 400g gotowanego mięsa z kurczaka 
  2. 1 gotowana marchewka 
  3. 100g suszonych pomidorów 
  4. 1-2 ząbki czosnku 
  5. 6 malutkich ogórków konserwowych lub kiszonych 
  6. 70g serka śmietankowego (typu almette)
  7. 100g majonezu 
  8. mały pęczek szczypiorku 
  9. pieprz 
  10. sól 
Przygotowanie:

Przepis na keto pastę z kurczaka (z mięsa z rosołu) - krok po kroku z filmu

Oto szczegółowy opis procesu przygotowania pasty kanapkowej z mięsa z kurczaka z rosołu:

  1. Przygotowanie składników głównych:

    • Oddziel mięso z kurczaka (np. z ćwiartek) od kości, wrzuć do miski [01:24, 01:45].

    • Dodaj skórkę z kurczaka (nie usuwaj jej) oraz ugotowaną marchewkę (którą można podzielić na mniejsze kawałki) [01:34, 02:08].

    • Dodaj suszone pomidory (jeśli są w całości, należy je pokroić na drobniejsze kawałki) [02:30, 02:41].

    • Dodaj serek śmietankowy (np. typu Almette lub serek własnej roboty) [02:58].

    • Dodaj duży ząbek czosnku (lub dwa mniejsze) [03:12].

    • Dodaj majonez [03:21].

  2. Miksowanie i doprawianie:

    • Dodaj ogórki konserwowe (lub kiszone) – jeśli chcesz uzyskać chrupiącą strukturę w gotowej paście, pokrój ogórki w drobną kosteczkę i dodaj je dopiero po zmiksowaniu pozostałych składników. W filmie dodano je do miksowania [03:30, 03:53].

    • Całość zmiksuj/zblenduj [04:03].

    • Dopraw pieprzem (soli nie dodawaj, chyba że okaże się to konieczne po spróbowaniu, ponieważ większość składników jest już słona) [04:28, 04:38].

  3. Wykończenie i podanie:

    • Do zmiksowanej masy dodaj posiekany szczypiorek [05:30, 05:36].

    • Opcjonalnie: Dodaj odrobinę pieprzu lub płatków chili dla pikantniejszego smaku [05:41].

    • Całość dokładnie wymieszaj [06:04].

    • Gotową pastę przełóż do naczynia [06:23, 07:37].


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗