Strony

poniedziałek, 15 lipca 2024

Przepis na fasolkę szparagową po bretońsku


Fasolka szparagowa po bretońsku

 
     Co jakiś czas Agnieszka mnie zadziwi i z tradycyjnej polskiej potrawy robi potrawę bardziej fit. Co ciekawe, często taka metamorfoza wychodzi na plus...
 

     👉Jak zrobić fasolkę szparagową po bretońsku❓


     Taka potrawa zrobiona na FIT nie tylko jest zdrowsza, a często bywa nawet smaczniejsza.
 
     Zapraszamy na przepis na fasolkę szparagową po bretońsku z kiełbasą i boczkiem.
 

 


Składniki:

  • 750g fasolki szparagowej
  • 250g wędzonego boczku 
  • 300g kiełbasy 
  • 2 szt. cebuli
  • 700g passaty pomidorowej 
  • natka pietruszki do posypania do ozdoby

Przyprawy:

  • 2 ząbki czosnku 
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej ostrej lub słodkiej 
  • 2 liście laurowe 
  • 5 kulek ziela angielskiego 
  • 1 łyżka majeranku 
  • sól 
  • pieprz
Przygotowanie:


Smacznego :) 

Zapraszamy na nasz kanał na YouTube:
www.youtube.com/c/DietaRozdzielna

ZaSubskrybuj😀❗ i daj łapkę w górę👍 😁❗

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz